Video: drie doden en meerdere gewonden na opzettelijke aanrijding in Nottingham

Video: drie doden en meerdere gewonden na opzettelijke aanrijding in Nottingham

Dinsdag 13 juni 2023 om 18:14

In het Engelse Nottingham zijn op straat drie mensen om het leven gekomen en ten minste drie anderen raakten gewond. De politie heeft verklaard dat dit vrijwel zeker het werk is van één dader. Een ooggetuige zag hoe de man opzettelijk op voetgangers inreed, in gesprek met RTL Nieuws vertelt de ooggetuige over de tragische gebeurtenis.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>drie doden</em> en meerdere gewonden na <em>opzettelijke aanrijding</em> in <em>Nottingham</em> In het Engelse Nottingham zijn op straat drie mensen om het leven gekomen en ten minste drie anderen raakten gewond. De politie heeft verklaard dat dit vrijwel zeker het werk is van één dader. Een ooggetuige zag hoe de man opzettelijk op voetgangers inreed, in gesprek met RTL Nieuws vertelt de ooggetuige over de tragische gebeurtenis. Tekst gaat verder onder de video. 'verschrikkelijk en tragisch'De politie noemt het incident 'verschrikkelijk en tragisch'. Vanochtend iets na 04.00 uur werden twee levenloze lichamen op straat gevonden, waarna een busje in het centrum, 1,5 kilometer verderop, drie mensen aanreed terwijl agenten de eerste zaak onderzochten. Enkele kilometers ten noorden van het centrum werd later nog een overleden man op straat aangetroffen. De Britse politie gaat ervan uit dat al deze gebeurtenissen met elkaar verband houden. Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook OM doet schokkende onthulling: moord op Peter R. de Vries had dag eerder moeten plaatsvinden Bekijk deze video » Video: 71-jarige Nederlander vervolgd voor moord op 11-jarig Brits meisje in Frankrijk Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: drie doden en meerdere gewonden na opzettelijke aanrijding in Nottingham

'verschrikkelijk en tragisch'
De politie noemt het incident 'verschrikkelijk en tragisch'. Vanochtend iets na 04.00 uur werden twee levenloze lichamen op straat gevonden, waarna een busje in het centrum, 1,5 kilometer verderop, drie mensen aanreed terwijl agenten de eerste zaak onderzochten. Enkele kilometers ten noorden van het centrum werd later nog een overleden man op straat aangetroffen. De Britse politie gaat ervan uit dat al deze gebeurtenissen met elkaar verband houden.

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's