Vader slachtoffer van John S spreekt hem in tranen aan: 'Klootzak!' (video)

Vader slachtoffer van John S spreekt hem in tranen aan: 'Klootzak!' (video)

Dinsdag 13 juni 2023 om 19:10

Het OM eiste vanochtend 30 jaar celstraf en tbs voor John S. Hij schoot zonder reden drie onschuldige mensen dood en pleegde twee pogingen tot moord. De vader van een van de slachtoffers sprak John S in de rechtbank toe en dat ging er emotioneel aan toe. "Klootzak!" zegt de vader van het slachtoffer in tranen.

Vader slachtoffer van <em>John S</em> spreekt hem in tranen aan: 'Klootzak!' (video) Het OM eiste vanochtend 30 jaar celstraf en tbs voor John S. Hij schoot zonder reden drie onschuldige mensen dood en pleegde twee pogingen tot moord. De vader van een van de slachtoffers sprak John S in de rechtbank toe en dat ging er emotioneel aan toe. "Klootzak!" zegt de vader van het slachtoffer in tranen. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Drama bij Vinkeveense Plassen: zwemmer overleden (video) Bekijk deze video » Mysterieuze dood in Vlissingen: Politie start onderzoek naar onverwacht overlijden Bekijk deze video » Groot drama in Lisse: betonblok valt op bouwvakker (video) Bekijk deze video »
TV :

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's