Lang Leve de Liefde: 'lief zijn' is een afknapper, wat is Barts uitstraling?

Lang Leve de Liefde: 'lief zijn' is een afknapper, wat is Barts uitstraling?

Woensdag 14 juni 2023 om 11:25

In Lang Leve de Liefde vertelt Bart weinig ervaring te hebben met daten. Zijn uitstraling is 'lief' en dat was kennelijk een afknapper voor een potentiële date in het verleden. Drie keer raden wat Amber antwoordt op de vraag wat zij van zijn uitstraling vindt. En wat vindt Bart dan van haar uitstraling?

<em>Lang Leve de Liefde</em>: 'lief zijn' is een afknapper, wat is Barts uitstraling? In Lang Leve de Liefde vertelt Bart weinig ervaring te hebben met daten. Zijn uitstraling is 'lief' en dat was kennelijk een afknapper voor een potentiële date in het verleden. Drie keer raden wat Amber antwoordt op de vraag wat zij van zijn uitstraling vindt. En wat vindt Bart dan van haar uitstraling? Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: wat vindt Hanneke van zweepjes in de slaapkamer? Bekijk deze video » Pijnlijk in Lang Leve de Liefde: voldoet Vishani's oogkleur wel aan Joys eisen? Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: 'Zou je intiem met mij willen zijn?' Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's