Oud-president Donald Trump gearresteerd in Miami wegens 37 aanklachten: 'Ik ben onschuldig'

Oud-president Donald Trump gearresteerd in Miami wegens 37 aanklachten: 'Ik ben onschuldig'

Woensdag 14 juni 2023 om 14:20

Op dinsdagavond, net voor 20.00 uur Nederlandse tijd, arriveerde de voormalige Amerikaanse president Donald Trump (76) bij de rechtbank in Miami. Hij werd daar gearresteerd en voorgeleid vanwege het achterhouden van geheime documenten na zijn vertrek uit het Witte Huis.

Tekst gaat verder onder de video.

Oud-president <em>Donald Trump</em> gearresteerd in <em>Miami</em> wegens <em>37 aanklachten</em>: 'Ik ben onschuldig' Op dinsdagavond, net voor 20.00 uur Nederlandse tijd, arriveerde de voormalige Amerikaanse president Donald Trump (76) bij de rechtbank in Miami. Hij werd daar gearresteerd en voorgeleid vanwege het achterhouden van geheime documenten na zijn vertrek uit het Witte Huis. Tekst gaat verder onder de video. OnschuldigTijdens zijn tijd in de rechtbank verklaarde Trump onschuldig te zijn aan alle 37 aanklachten die tegen hem zijn ingediend. De aanklachten hebben betrekking op het achterhouden van vertrouwelijke documenten na zijn ambtstermijn als president. Dit is een historische gebeurtenis, aangezien het de eerste keer is dat een oud-president op federaal niveau wordt aangeklaagd. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zie: oud-president Trump gearresteerd: 'Ik ben onschuldig' Bekijk deze video » Zien! Donald Trump schuldig aan seksueel misbruik en smaad? (Shownieuws) Bekijk deze video »
Nieuws :

Onschuldig
Tijdens zijn tijd in de rechtbank verklaarde Trump onschuldig te zijn aan alle 37 aanklachten die tegen hem zijn ingediend. De aanklachten hebben betrekking op het achterhouden van vertrouwelijke documenten na zijn ambtstermijn als president. Dit is een historische gebeurtenis, aangezien het de eerste keer is dat een oud-president op federaal niveau wordt aangeklaagd.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's