Schokkende mededeling Jeroen van der Boom: ‘Geen Toppers-concerten dit jaar!’

Schokkende mededeling Jeroen van der Boom: ‘Geen Toppers-concerten dit jaar!’

Schokkende mededeling Jeroen van der Boom: ‘Geen <em>Toppers</em>-concerten dit jaar!’ Jeroen van der Boom komt met een schokkende mededeling over de Toppers. In 2023 komen er namelijk geen shows van hem, Jan Smit, René Froger en Gerard Joling. De zanger vertelt dat de heren goed contact hebben onderling. “René is de baas, die mag zeggen hoe het is.” Vorig jaar stonden de zangers in november in de Arena, maar dat beviel niet zo goed. Ze willen terug naar de voorzomer, maar onder meer vanwege voetbal moeten we wachten op volgend jaar. “Voor de echte fans even geduld, het komt allemaal goed.” Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Toppers-rel: 'Haddaway is de Arena uitgezet' (Shownieuws) Bekijk deze video » Wat zijn de Toppers dit jaar van plan? 'Kan ik goed liegen..?' Bekijk deze video » Zien: Jeroen van der Boom over De Toppers, 'We kunnen niet wachten' Bekijk deze video »
Entertainment :
Donderdag 15 juni 2023 om 09:24

Jeroen van der Boom komt met een schokkende mededeling over de Toppers. In 2023 komen er namelijk geen shows van hem, Jan Smit, René Froger en Gerard Joling. De zanger vertelt dat de heren goed contact hebben onderling. “René is de baas, die mag zeggen hoe het is.” Vorig jaar stonden de zangers in november in de Arena, maar dat beviel niet zo goed. Ze willen terug naar de voorzomer, maar onder meer vanwege voetbal moeten we wachten op volgend jaar. “Voor de echte fans even geduld, het komt allemaal goed.”

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's