Explosief coronadebat: Fleur Agema eist meer interrupties, Kamervoorzitter Vera Bergkamp houdt stand

Explosief coronadebat: Fleur Agema eist meer interrupties, Kamervoorzitter Vera Bergkamp houdt stand

Explosief coronadebat: <em>Fleur Agema</em> eist meer interrupties, Kamervoorzitter <em>Vera Bergkamp</em> houdt stand Voordat het debat over het tweede deelrapport over de coronacrisis begint, maakt Fleur Agema (PVV) duidelijk dat ze wil dat er meer interrupties worden toegestaan dan momenteel is vastgesteld. Kamervoorzitter Vera Bergkamp (D66) is het echter niet eens met haar standpunt. Tekst gaat verder onder de video. Agema uit frustratieFleur Agema maakt duidelijk kenbaar dat ze het niet eens is met het maximumaantal interrupties tijdens het debat over het tweede deelrapport over de coronacrisis. Kamervoorzitter Vera Bergkamp blijft bij haar standpunt, maar zegt toe enige flexibiliteit te hanteren tijdens het debat. Bekijk de video's van De Telegraaf en Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Zien: Caroline van der Plas creëert ongemakkelijk moment in Tweede Kamer Bekijk deze video » Zien: debat over Indonesië-onderzoek escaleert door racistische uitspraak Thierry Baudet Bekijk deze video »
Politiek :
Explosief coronadebat: Fleur Agema eist meer interrupties, Kamervoorzitter Vera Bergkamp houdt stand
Donderdag 15 juni 2023 om 15:07

Voordat het debat over het tweede deelrapport over de coronacrisis begint, maakt Fleur Agema (PVV) duidelijk dat ze wil dat er meer interrupties worden toegestaan dan momenteel is vastgesteld. Kamervoorzitter Vera Bergkamp (D66) is het echter niet eens met haar standpunt.

Tekst gaat verder onder de video.

Agema uit frustratie
Fleur Agema maakt duidelijk kenbaar dat ze het niet eens is met het maximumaantal interrupties tijdens het debat over het tweede deelrapport over de coronacrisis. Kamervoorzitter Vera Bergkamp blijft bij haar standpunt, maar zegt toe enige flexibiliteit te hanteren tijdens het debat.

Bekijk de video's van De Telegraaf en Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's