Dit is de winnaar van Wat een uitvinding!, welk product ligt straks in de winkel?

Dit is de winnaar van Wat een uitvinding!, welk product ligt straks in de winkel?

Saturday 17 June 2023 om 22:30

Zaterdagavond was het tijd voor de grote finale van Wat een uitvinding! In het programma van Gordon presenteren mensen hun geweldige idee, de beste zes kandidaten streden uiteindelijk tegen elkaar met de volgende producten: de verwarmde kaasschaaf, het wasrijgrek, de zandblusser, de plantswinger, de gamehandschoen en het kwastenvacuüm.

Lees verder onder de video.

Dit is de winnaar van <em>Wat een uitvinding!</em>, welk product ligt straks in de winkel? Zaterdagavond was het tijd voor de grote finale van Wat een uitvinding! In het programma van Gordon presenteren mensen hun geweldige idee, de beste zes kandidaten streden uiteindelijk tegen elkaar met de volgende producten: de verwarmde kaasschaaf, het wasrijgrek, de zandblusser, de plantswinger, de gamehandschoen en het kwastenvacuüm. Lees verder onder de video. Oude kwasten niet meer in de prullenbakDe uitvindingen werden deze keer niet alleen door juryleden Eibert Draisma en Jasper Schilder beoordeeld, wat vinden de mensen thuis er eigenlijk van? Uiteindelijk wordt Wim met zijn kwastenvacuüm tot winnaar gekroond, dit product gaat daadwerkelijk in productie en komt in de winkelschappen van Action te liggen door heel Europa. Bekijk de winnaar van Wat een uitvinding! in de video hierboven. Je kunt alle afleveringen van Wat een uitvinding! terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Gordon giert van het lachen in Wat een uitvinding!: "Dit gaat nu helemaal fout!" Bekijk deze video » Wat een uitvinding! gemist? Gordon enthousiast over rokende kaasschaaf Bekijk deze video »
TV :
Dit is de winnaar van Wat een uitvinding!, welk product ligt straks in de winkel?

Oude kwasten niet meer in de prullenbak
De uitvindingen werden deze keer niet alleen door juryleden Eibert Draisma en Jasper Schilder beoordeeld, wat vinden de mensen thuis er eigenlijk van? Uiteindelijk wordt Wim met zijn kwastenvacuüm tot winnaar gekroond, dit product gaat daadwerkelijk in productie en komt in de winkelschappen van Action te liggen door heel Europa.

Bekijk de winnaar van Wat een uitvinding! in de video hierboven. Je kunt alle afleveringen van Wat een uitvinding! terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's