Zien: Onze man bij de Taliban grote winnaar uitreiking Zilveren Nipkowschijf 2023

Zien: Onze man bij de Taliban grote winnaar uitreiking Zilveren Nipkowschijf 2023

Vrijdag 16 juni 2023 om 14:20

De documentaireserie Onze man bij de Taliban van Thomas Erdbrink en Roel van Broekhoven is de grote winnaar van de Zilveren Nipkowschijf 2023. Shownieuws was aanwezig tijdens de uitreiking van de prestigieuze prijs, waar ze verslag deden van de bijzondere gebeurtenis en de hoogtepunten van de avond uitlichtten.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Onze man bij de Taliban</em> grote winnaar uitreiking <em>Zilveren Nipkowschijf 2023</em> De documentaireserie Onze man bij de Taliban van Thomas Erdbrink en Roel van Broekhoven is de grote winnaar van de Zilveren Nipkowschijf 2023. Shownieuws was aanwezig tijdens de uitreiking van de prestigieuze prijs, waar ze verslag deden van de bijzondere gebeurtenis en de hoogtepunten van de avond uitlichtten. Tekst gaat verder onder de video. Zilveren NipkowschijfTerwijl anderen Afghanistan ontvluchtten, begaven journalist Thomas Erdbrink en regisseur Roel van Broekhoven zich juist naar dat land. Als duo creëerden ze een indrukwekkende vierdelige documentaireserie voor de VPRO. Volgens de jury van de Zilveren Nipkowschijf toont de serie op moedige wijze hoe mensen die niets meer te verliezen hebben, behalve hun waardigheid en leven, kunnen zijn. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Bekijk de beelden van winnende Tim Hofman tijdens 'Zilveren Nipkowschijf' Bekijk deze video » Jinek: bekijk onthulling genomineerden Zilveren Nipkowschijf 2023 Bekijk deze video »
TV :

Zilveren Nipkowschijf
Terwijl anderen Afghanistan ontvluchtten, begaven journalist Thomas Erdbrink en regisseur Roel van Broekhoven zich juist naar dat land. Als duo creëerden ze een indrukwekkende vierdelige documentaireserie voor de VPRO. Volgens de jury van de Zilveren Nipkowschijf toont de serie op moedige wijze hoe mensen die niets meer te verliezen hebben, behalve hun waardigheid en leven, kunnen zijn.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's