Zien: Minderjarig meisje mogelijk tegen haar wil meegenomen in Capelle aan den IJssel

Zien: Minderjarig meisje mogelijk tegen haar wil meegenomen in Capelle aan den IJssel

Zaterdag 17 juni 2023 om 18:21

De politie is momenteel actief op zoek naar een minderjarig meisje dat voor het laatst gezien werd in de omgeving Capelle aan den IJssel op vrijdagavond. Verschillende getuigen hebben rond half elf 's avonds meldingen gemaakt van een verontrustende situatie, waarbij het meisje tegen haar wil werd meegenomen.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Minderjarig meisje</em> mogelijk tegen haar wil meegenomen in <em>Capelle aan den IJssel</em> De politie is momenteel actief op zoek naar een minderjarig meisje dat voor het laatst gezien werd in de omgeving Capelle aan den IJssel op vrijdagavond. Verschillende getuigen hebben rond half elf 's avonds meldingen gemaakt van een verontrustende situatie, waarbij het meisje tegen haar wil werd meegenomen. Tekst gaat verder onder de video. Politie start onderzoekAangezien er aanwijzingen zijn dat het meisje tegen haar wil werd meegenomen, is het van groot belang voor de politie om zowel het meisje als de betreffende man te spreken. Om alle mogelijkheden open te houden, heeft de politie een onderzoek ingesteld. Het meisje wordt omschreven als een dertienjarige met een donkere huidskleur, gekleed in een lichtkleurige jurk en met kroeshaar. De man wordt beschreven als een zestigjarige met een lichte huidskleur, gekleed in een t-shirt en korte broek. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Kawa in John van den Heuvels Ontvoerd: zijn kinderen werden een tweede keer ontvoerd door moeder Bekijk deze video » Kees van der Spek in RTL Boulevard over mysterie rondom ontvoering Spanbroek (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Politie start onderzoek
Aangezien er aanwijzingen zijn dat het meisje tegen haar wil werd meegenomen, is het van groot belang voor de politie om zowel het meisje als de betreffende man te spreken. Om alle mogelijkheden open te houden, heeft de politie een onderzoek ingesteld. Het meisje wordt omschreven als een dertienjarige met een donkere huidskleur, gekleed in een lichtkleurige jurk en met kroeshaar. De man wordt beschreven als een zestigjarige met een lichte huidskleur, gekleed in een t-shirt en korte broek.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's