Engelbewaarder-fans opgelet: Marco Schuitmaker onthult samenwerking met Jan Smit

Engelbewaarder-fans opgelet: Marco Schuitmaker onthult samenwerking met Jan Smit

Engelbewaarder-fans opgelet: <em>Marco Schuitmaker</em> onthult samenwerking met <em>Jan Smit</em> Marco Schuitmaker verovert de hitlijsten met zijn nieuwste nummer 'Engelbewaarder' dat al meer dan 20.000.000 keer gestreamd is. In een exclusief interview met verslaggever Jordi Versteegden van De Telegraaf deelt de zanger zijn ambitieuze plannen voor de toekomst. Tekst gaat verder onder de video. Samenwerking met Jan SmitMarco Schuitmaker onthuld dat hij na de zomerperiode een nieuw nummer zal uitbrengen, in samenwerking met niemand minder dan Jan Smit. Met veel enthousiasme deelde Marco het volgende: "Ik heb een paar keer met Jan gesproken en de klik was er gelijk. We hebben veel verhalen met elkaar uitgewisseld en uiteindelijk is daar een prachtig liedje uitgerold." Bekijk de video's van De Telegraaf en Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Frans Bauer laat zich uit over nieuw seizoen De Bauers: "Ik weet van niets" Bekijk deze video » Video: Marco Borsato geniet met dochter Jada van boottochtje in de zon Bekijk deze video »
Entertainment :
Engelbewaarder-fans opgelet: Marco Schuitmaker onthult samenwerking met Jan Smit
Zaterdag 17 juni 2023 om 18:40

Marco Schuitmaker verovert de hitlijsten met zijn nieuwste nummer 'Engelbewaarder' dat al meer dan 20.000.000 keer gestreamd is. In een exclusief interview met verslaggever Jordi Versteegden van De Telegraaf deelt de zanger zijn ambitieuze plannen voor de toekomst.

Tekst gaat verder onder de video.

Samenwerking met Jan Smit
Marco Schuitmaker onthuld dat hij na de zomerperiode een nieuw nummer zal uitbrengen, in samenwerking met niemand minder dan Jan Smit. Met veel enthousiasme deelde Marco het volgende: "Ik heb een paar keer met Jan gesproken en de klik was er gelijk. We hebben veel verhalen met elkaar uitgewisseld en uiteindelijk is daar een prachtig liedje uitgerold."

Bekijk de video's van De Telegraaf en Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's