Frans Bauer laat zich uit over nieuw seizoen De Bauers: "Ik weet van niets"

Frans Bauer laat zich uit over nieuw seizoen De Bauers: "Ik weet van niets"

Donderdag 15 juni 2023 om 17:08

Er ligt nog geen concreet plan voor een nieuw seizoen van de reallifesoap De Bauers, over Frans Bauer en zijn gezin, zo vertelt de zanger voor de camera van Shownieuws: "Ik weet van niets, er is niet over gesproken."

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Frans Bauer</em> laat zich uit over nieuw seizoen <em>De Bauers</em>: &quot;Ik weet van niets&quot; Er ligt nog geen concreet plan voor een nieuw seizoen van de reallifesoap De Bauers, over Frans Bauer en zijn gezin, zo vertelt de zanger voor de camera van Shownieuws: "Ik weet van niets, er is niet over gesproken." Tekst gaat verder onder de video. Gezin Frans BauerDe 49-jarige zanger deelt aan Shownieuws mee dat het niet alleen zijn beslissing is; het hele gezin moet instemmen met een mogelijk vervolg van de reallifesoap: "Het is ook niet alleen mijn besluit. Mijn hele gezin is daarbij betrokken, maar we hebben het er serieus nog niet over gehad." Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook ZIEN: dit doet Frans Bauer met ongezond eten (video) Bekijk deze video » Video: Donny Roelvink onder indruk van ijzersterke zoon Frans Bauer Bekijk deze video »
TV :

Gezin Frans Bauer
De 49-jarige zanger deelt aan Shownieuws mee dat het niet alleen zijn beslissing is; het hele gezin moet instemmen met een mogelijk vervolg van de reallifesoap: "Het is ook niet alleen mijn besluit. Mijn hele gezin is daarbij betrokken, maar we hebben het er serieus nog niet over gehad."

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's