Video: Marco Borsato geniet met dochter Jada van boottochtje in de zon

Video: Marco Borsato geniet met dochter Jada van boottochtje in de zon

Vrijdag 16 juni 2023 om 19:26

Video: <em>Marco Borsato</em> geniet met dochter Jada van boottochtje in de zon Samen met dochter Jada maakte Marco Borsato vrijdag een boottochtje. De zanger stond zelf aan het roer, zo deelde Jada op social media. BeeldenHet is voor het eerst sinds lange tijd dat we beelden van Marco Borsato zien. In maart is bekend geworden dat Borsato in de zaak rondom The Voice door het Openbaar Ministerie niet wordt vervolgd, de zaak in de privésfeer loopt nog. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Video: Wilfred Genee deelt zijn ongezouten mening over talkshow Marcel & Gijs Bekijk deze video » Zien: Peter Gillis koopt superluxe penthouse om in te genieten met Wendy (video) Bekijk deze video » Zien: Lil Kleine geeft verrassingsoptreden op Pinkpop met Frenna (video) Bekijk deze video »
TV :

Samen met dochter Jada maakte Marco Borsato vrijdag een boottochtje. De zanger stond zelf aan het roer, zo deelde Jada op social media.

Beelden
Het is voor het eerst sinds lange tijd dat we beelden van Marco Borsato zien. In maart is bekend geworden dat Borsato in de zaak rondom The Voice door het Openbaar Ministerie niet wordt vervolgd, de zaak in de privésfeer loopt nog.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's