Peter Gillis in het nauw: vakantiepark Het Blauwe Meer moet sluiten na bewogen week

Peter Gillis in het nauw: vakantiepark Het Blauwe Meer moet sluiten na bewogen week

Zaterdag 17 juni 2023 om 20:53

Peter Gillis zal opgelucht zijn wanneer deze week voorbij is, aangezien zijn naam bijna dagelijks in het nieuws opduikt. Gisteren was geen uitzondering, toen hij te horen kreeg dat zijn park in het Belgische Lommel moest sluiten. In RTL Boulevard vertelt Rob Goossens ons over de bewogen week van Peter Gillis.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Peter Gillis</em> in het nauw: vakantiepark <em>Het Blauwe Meer</em> moet sluiten na bewogen week Peter Gillis zal opgelucht zijn wanneer deze week voorbij is, aangezien zijn naam bijna dagelijks in het nieuws opduikt. Gisteren was geen uitzondering, toen hij te horen kreeg dat zijn park in het Belgische Lommel moest sluiten. In RTL Boulevard vertelt Rob Goossens ons over de bewogen week van Peter Gillis. Tekst gaat verder onder de video. Vakantiepark Het Blauwe MeerEr zijn langdurige geschillen tussen de gemeente en Gillis vanwege problemen met arbeidsmigranten en de slechte woonkwaliteit op vakantiepark Het Blauwe Meer in het Belgische Lommel. Het niet vernieuwen van de erfpacht van het vakantiepark in 2019 heeft het stadsbestuur de gelegenheid gegeven om via de rechter het vertrek van Gillis af te dwingen. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Peter Gillis in het nauw: vakantiepark Het Blauwe Meer moet sluiten na bewogen week

Vakantiepark Het Blauwe Meer
Er zijn langdurige geschillen tussen de gemeente en Gillis vanwege problemen met arbeidsmigranten en de slechte woonkwaliteit op vakantiepark Het Blauwe Meer in het Belgische Lommel. Het niet vernieuwen van de erfpacht van het vakantiepark in 2019 heeft het stadsbestuur de gelegenheid gegeven om via de rechter het vertrek van Gillis af te dwingen.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's