Het Jachtseizoen gemist? Flemming & Ronnie Flex worden gepakt op tankstation

Het Jachtseizoen gemist? Flemming & Ronnie Flex worden gepakt op tankstation

<em>Het Jachtseizoen</em> gemist? Flemming &amp; Ronnie Flex worden gepakt op <em>tankstation</em> Deze week zagen we hoe Flemming en Ronnie Flex uit handen probeerden te blijven van StukTV. Een heuse motorbende schoot de heren zelfs te hulp. Bekijk de hele aflevering van Het Jachtseizoen met Flemming en Ronnie Flex hieronder. KuipGiel, Stefan en Thomas worden gelokt naar de Kuip. Als de zangers verliezen dan hebben ze toch gewonnen omdat ze Giel naar de Kuip hebben weten te krijgen. Maar redden ze de Kuip wel? Bekijk de hele aflevering hieronder. Het Jachtseizoen is elke zaterdag om 20.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van de tv-versie van Het Jachtseizoen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Het Jachtseizoen gemist? Donnie en Mart zwerven door de tuin van René Froger Bekijk deze video » Zaterdag in Het Jachtseizoen: motorbende schiet Ronnie Flex en Flemming te hulp Bekijk deze video »
TV :
Het Jachtseizoen gemist? Flemming & Ronnie Flex worden gepakt op tankstation

Deze week zagen we hoe Flemming en Ronnie Flex uit handen probeerden te blijven van StukTV. Een heuse motorbende schoot de heren zelfs te hulp. Bekijk de hele aflevering van Het Jachtseizoen met Flemming en Ronnie Flex hieronder.

Kuip
Giel, Stefan en Thomas worden gelokt naar de Kuip. Als de zangers verliezen dan hebben ze toch gewonnen omdat ze Giel naar de Kuip hebben weten te krijgen. Maar redden ze de Kuip wel? Bekijk de hele aflevering hieronder.

Het Jachtseizoen is elke zaterdag om 20.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van de tv-versie van Het Jachtseizoen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV