Zaterdag in Het Jachtseizoen: motorbende schiet Ronnie Flex en Flemming te hulp

Zaterdag in Het Jachtseizoen: motorbende schiet Ronnie Flex en Flemming te hulp

In de nieuwe aflevering van Het Jachtseizoen gaan de mannen van StukTV op jacht naar twee hele grote namen uit de muziekindustrie: rapper Ronnie Flex en zanger Flemming. Je ziet zaterdag of die jacht slaagt.

Tekst gaat verder onder de video.

Zaterdag in <em>Het Jachtseizoen</em>: motorbende schiet <em>Ronnie Flex</em> en <em>Flemming</em> te hulp In de nieuwe aflevering van Het Jachtseizoen gaan de mannen van StukTV op jacht naar twee hele grote namen uit de muziekindustrie: rapper Ronnie Flex en zanger Flemming. Je ziet zaterdag of die jacht slaagt. Tekst gaat verder onder de video. MotorbendeRonnie Flex en Flemming proberen de mannen van StukTV te slim af te zijn en doen dat door een motorbende in te zetten. Gaan de mannen van Stuk dat door hebben of trappen ze er in? Het Jachtseizoen is elke zaterdag om 20.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van de tv-versie van Het Jachtseizoen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Het Jachtseizoen gemist? Lenige Jaimie Vaes & Estelle Cruijff liggen dubbel in de auto Bekijk deze video » Het Jachtseizoen gemist? Donnie en Mart zwerven door de tuin van René Froger Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Motorbende
Ronnie Flex en Flemming proberen de mannen van StukTV te slim af te zijn en doen dat door een motorbende in te zetten. Gaan de mannen van Stuk dat door hebben of trappen ze er in?

Het Jachtseizoen is elke zaterdag om 20.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van de tv-versie van Het Jachtseizoen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV