Het Jachtseizoen gemist? Donnie en Mart zwerven door de tuin van René Froger

Het Jachtseizoen gemist? Donnie en Mart zwerven door de tuin van René Froger

Deze week zagen we hoe Mart Hoogkamer en Donnie uit handen probeerden te blijven van StukTV. De zangers gingen ook even langs bij familie Froger. Bekijk de beelden hieronder.

Schaamteloos
Giel, Stefan en Thomas gaan op bezoek bij de Frogers terwijl Donnie en Mart daar rustig een soepje aan het drinken waren. Het wordt de zangers te heet onder de voeten en ze slaan weer op de vlucht. Stefan schaamt zich omdat hij zonder René Froger ooit te hebben ontmoet, door zijn tuin rent.

Het Jachtseizoen is elke zaterdag om 20.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van de tv-versie van Het Jachtseizoen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Het Jachtseizoen</em> gemist? Donnie en Mart zwerven door de tuin van <em>René Froger</em> Deze week zagen we hoe Mart Hoogkamer en Donnie uit handen probeerden te blijven van StukTV. De zangers gingen ook even langs bij familie Froger. Bekijk de beelden hieronder. SchaamteloosGiel, Stefan en Thomas gaan op bezoek bij de Frogers terwijl Donnie en Mart daar rustig een soepje aan het drinken waren. Het wordt de zangers te heet onder de voeten en ze slaan weer op de vlucht. Stefan schaamt zich omdat hij zonder René Froger ooit te hebben ontmoet, door zijn tuin rent. Het Jachtseizoen is elke zaterdag om 20.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van de tv-versie van Het Jachtseizoen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Het Jachtseizoen gemist? Lenige Jaimie Vaes & Estelle Cruijff liggen dubbel in de auto Bekijk deze video » Het Jachtseizoen: Donnie en Mart eten rustig een soepje bij de Frogers Bekijk deze video »
TV :
Het Jachtseizoen gemist? Donnie en Mart zwerven door de tuin van René Froger

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV