Hart van Nederland: fietsster (81) in Westerbork overlijdt na aanrijding (video)

Hart van Nederland: fietsster (81) in Westerbork overlijdt na aanrijding (video)

Zondag 18 juni 2023 om 16:24

<em>Hart van Nederland</em>: fietsster (81) in Westerbork overlijdt na aanrijding (video) Een 81-jarige vrouw is overleden na een botsing met een bestelbus in het Drentse Westerbork. Het ongeval gebeurde rond 11.00 uur. Hulpdiensten hebben nog geprobeerd haar te redden, maar dat bleek tevergeefs. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bizar: busje in woonwijk Velp zit vol met 3000 liter drugsafval Bekijk deze video » Mooie beelden: brandweer plukt avontuurlijke kitten uit top van metershoge boom (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: heftige woningbrand in Arnhem slaat over op naastgelegen huizen Bekijk deze video »
Nieuws :

Een 81-jarige vrouw is overleden na een botsing met een bestelbus in het Drentse Westerbork. Het ongeval gebeurde rond 11.00 uur. Hulpdiensten hebben nog geprobeerd haar te redden, maar dat bleek tevergeefs.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's