Hart van Nederland: enorme brand in Duits pretpark Europa-Park (video)

Hart van Nederland: enorme brand in Duits pretpark Europa-Park (video)

Maandag 19 juni 2023 om 20:07

<em>Hart van Nederland</em>: enorme brand in Duits pretpark <em>Europa-Park</em> (video) In het grootste Duitse pretpark Europa-Park is een brand uitgebroken die inmiddels onder controle is gebracht, meldt de politie. Alle bezoekers moesten vertrekken. Het Zuid-Duitse themapark, een van de grootste van Europa, is ook bij Nederlanders populair. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Brand Utrecht Overvecht: bewoners vluchten straat op (video) Bekijk deze video » Schokkende beelden: Zwangere vrouw ontsnapt via dak aan verwoestende brand in Arnhem Bekijk deze video » Heftige beelden: Auto scheurt uit garagebox in Nijmegen en schiet op agenten Bekijk deze video »
Nieuws :

In het grootste Duitse pretpark Europa-Park is een brand uitgebroken die inmiddels onder controle is gebracht, meldt de politie. Alle bezoekers moesten vertrekken. Het Zuid-Duitse themapark, een van de grootste van Europa, is ook bij Nederlanders populair.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's