Heftige beelden: Auto scheurt uit garagebox in Nijmegen en schiet op agenten

Heftige beelden: Auto scheurt uit garagebox in Nijmegen en schiet op agenten

Heftige beelden: Auto scheurt uit garagebox in <em>Nijmegen</em> en <em>schiet</em> op agenten Heftige beelden uit de wijk Malvert in Nijmegen. Een auto scheurde daar in de nacht van zondag op maandag op hoge snelheid uit een garagebox. Agenten die op dat moment bij de garagebox aanwezig waren, namen het voertuig daarop onder vuur. Tekst gaat verder onder de video. ExplosiegevaarVanwege het risico op explosies werd de flat boven de garagebox in de wijk Malvert ontruimd, maar gelukkig is dit gevaar nu geweken. De bewoners kunnen veilig terugkeren naar hun woningen. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Hart van Nederland: portiek in Rotterdamse buurt doorzeefd met kogels Bekijk deze video » Video: middelbare school Spinoza20first in Amsterdam-Oost gesloten na ernstige dreiging Bekijk deze video »
Misdaad :
Maandag 19 juni 2023 om 16:14

Heftige beelden uit de wijk Malvert in Nijmegen. Een auto scheurde daar in de nacht van zondag op maandag op hoge snelheid uit een garagebox. Agenten die op dat moment bij de garagebox aanwezig waren, namen het voertuig daarop onder vuur.

Tekst gaat verder onder de video.

Explosiegevaar
Vanwege het risico op explosies werd de flat boven de garagebox in de wijk Malvert ontruimd, maar gelukkig is dit gevaar nu geweken. De bewoners kunnen veilig terugkeren naar hun woningen.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's