De Moeite Waard?! gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Moeite Waard?! gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Moeite Waard?! gemist? Bekijk hier de hele uitzending Dinsdag gaan in De moeite waard?! twee broers het avontuur aan. Ze gaan samen een huis kopen, helemaal verbouwen om hopelijk met winst te verkopen. Maar ook zij komen uiteraard de nodige uitdagingen tegen. Bob Sikkes en zijn ongezouten meningIn De moeite waard?! doet Tijl Beckand op zijn eigen humoristische wijze verslag van het ‘flipavontuur’. Bob Sikkes is bij het project betrokken om als bouwkundige advies (en zijn ongezouten mening) te geven, al is het natuurlijk de vraag of de (vaak eigenwijze) kandidaten zich hier iets van aantrekken of niet. Lange klusdagen zorgen voor frictieOp dinsdag 20 juni gaan de broers Remy en Gerold samen een huis opknappen. Ze worden hierbij gesteund door hun vrouwen en familieleden. Het lijkt in eerste instantie allemaal soepel te gaan, maar lange klusdagen zorgen voor spanningen en dan komt Bob ook nog met zijn mening en advies. Ook deze keer is de grote vraag: is het allemaal de moeite waard?
Uitzending :
De Moeite Waard?! gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Dinsdag 20 juni 2023 om 22:11

Dinsdag gaan in De moeite waard?! twee broers het avontuur aan. Ze gaan samen een huis kopen, helemaal verbouwen om hopelijk met winst te verkopen. Maar ook zij komen uiteraard de nodige uitdagingen tegen.

Bob Sikkes en zijn ongezouten mening
In De moeite waard?! doet Tijl Beckand op zijn eigen humoristische wijze verslag van het ‘flipavontuur’. Bob Sikkes is bij het project betrokken om als bouwkundige advies (en zijn ongezouten mening) te geven, al is het natuurlijk de vraag of de (vaak eigenwijze) kandidaten zich hier iets van aantrekken of niet.

Lange klusdagen zorgen voor frictie
Op dinsdag 20 juni gaan de broers Remy en Gerold samen een huis opknappen. Ze worden hierbij gesteund door hun vrouwen en familieleden. Het lijkt in eerste instantie allemaal soepel te gaan, maar lange klusdagen zorgen voor spanningen en dan komt Bob ook nog met zijn mening en advies. Ook deze keer is de grote vraag: is het allemaal de moeite waard?

Bekijk hier alle video's en artikelen van De moeite waard?!

Actuele video's

Meer actuele video's