Angstig halfuur voor meisje in Apeldoornse speeltuin: brandweer bevrijdt haar

Angstig halfuur voor meisje in Apeldoornse speeltuin: brandweer bevrijdt haar

<em>Angstig halfuur</em> voor meisje in Apeldoornse <em>speeltuin</em>: brandweer bevrijdt haar Groot drama in Lisse: betonblok valt op bouwvakker (video) De inwoners van Apeldoorn waren maandagavond in shock. Een meisje raakte bekneld in een speeltoestel. Dat meldt een correspondent die ter plaatse was. Op beelden is te zien dat de brandweer haar heeft moeten bevrijden. Bekijk de Hart van Nederland-video hierboven. Vriendinnetjes sloegen alarmVolgens de correspondent gaat het om een jong meisje. Ze zat ongeveer een half uur vast met haar voeten in het speeltoestel op het speelveld aan de Zichtweg. Vriendinnen van het meisje hadden alarm geslagen bij de bewoners in de buurt. Die belden vervolgens de hulpdiensten. "Het meisje is door het ambulancepersoneel nagekeken en behandeld. Ze was erg geschrokken en liep pijnlijke voeten op", schrijft Hart van Nederland op hun website. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Bekijk ook Ernstig ongeval in Eindhoven: automobilisten botsen frontaal op lantaarnpaal Bekijk deze video » Video: grote bosbrand in Musselkanaal, NL-alert verstuurd Bekijk deze video »
Nieuws :
Dinsdag 20 juni 2023 om 11:22

Groot drama in Lisse: betonblok valt op bouwvakker (video)

De inwoners van Apeldoorn waren maandagavond in shock. Een meisje raakte bekneld in een speeltoestel. Dat meldt een correspondent die ter plaatse was. Op beelden is te zien dat de brandweer haar heeft moeten bevrijden. Bekijk de Hart van Nederland-video hierboven.

Vriendinnetjes sloegen alarm
Volgens de correspondent gaat het om een jong meisje. Ze zat ongeveer een half uur vast met haar voeten in het speeltoestel op het speelveld aan de Zichtweg. Vriendinnen van het meisje hadden alarm geslagen bij de bewoners in de buurt. Die belden vervolgens de hulpdiensten. "Het meisje is door het ambulancepersoneel nagekeken en behandeld. Ze was erg geschrokken en liep pijnlijke voeten op", schrijft Hart van Nederland op hun website.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's