Keuringsdienst van Waarde: aardbeien zijn minder zoet, dit is de reden

Keuringsdienst van Waarde: aardbeien zijn minder zoet, dit is de reden

<em>Keuringsdienst van Waarde</em>: <em>aardbeien</em> zijn minder <em>zoet</em>, dit is de reden Het is weer aardbeienseizoen en De Keuringsdienst van waarde vindt de aardbeien echter niet meer smaken zoals vroeger. Waren aardbeien vroeger echt smaakvoller dan nu? Ze zochten het uit. Bekijk het fragment in de Instagrampost hieronder. KassenWat blijkt. Door de kassen waarin de aardbeien worden geteeld, worden aardbeien minder zoet. Er zijn veel minder aardbeien die geteeld worden op koude grond. De koude grond maakt ze zoet. Zie hierboven een Hart van Nederland-video met beelden van een aardbeien drive-in, die zeer populair is in ons land. Vanavond, 20 juni, gaat de uitzending over haarextensions. Van wie is dat haar ooit geweest en waar komt het vandaan? Keuringsdienst van waarde is elke dinsdag rond 20.30 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Keuringsdienst van waarde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Bizarre vraag in Keuringsdienst van Waarde: zit er dierlijk vet in wasverzachter? Bekijk deze video » Dinsdag in Keuringsdienst van Waarde: Waarom wordt er gespeeld met ons brood? Bekijk deze video » Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Keuringsdienst van waarde (KRO-NCRV) (@keuringsdienst_van_waarde)
TV :
Keuringsdienst van Waarde: aardbeien zijn minder zoet, dit is de reden

Het is weer aardbeienseizoen en De Keuringsdienst van waarde vindt de aardbeien echter niet meer smaken zoals vroeger. Waren aardbeien vroeger echt smaakvoller dan nu? Ze zochten het uit. Bekijk het fragment in de Instagrampost hieronder.

Kassen
Wat blijkt. Door de kassen waarin de aardbeien worden geteeld, worden aardbeien minder zoet. Er zijn veel minder aardbeien die geteeld worden op koude grond. De koude grond maakt ze zoet. Zie hierboven een Hart van Nederland-video met beelden van een aardbeien drive-in, die zeer populair is in ons land.

Vanavond, 20 juni, gaat de uitzending over haarextensions. Van wie is dat haar ooit geweest en waar komt het vandaan?

Keuringsdienst van waarde is elke dinsdag rond 20.30 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Keuringsdienst van waarde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV