Arnhemmers schieten te hulp na verwoestende brand: 'Helpende handen voor getroffen huishoudens'

Arnhemmers schieten te hulp na verwoestende brand: 'Helpende handen voor getroffen huishoudens'

<em>Arnhemmers</em> schieten te hulp na <em>verwoestende brand</em>: 'Helpende handen voor getroffen huishoudens' Acht huishoudens in Arnhem zijn hun huis en bezittingen kwijtgeraakt na de verwoestende brand van afgelopen zondag. Een groep medebewoners heeft besloten om hen te ondersteunen en zamelt nu speelgoed, kleding en verzorgingsproducten in: "Het is hartverwarmend om te zien hoeveel mensen willen doneren en het is geweldig om één plek te hebben waar mensen kunnen aangeven dat ze willen helpen." Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Grote brand Arnhem: meisje brengt zichzelf in veiligheid via dak (video) Bekijk deze video » Schokkende beelden: Zwangere vrouw ontsnapt via dak aan verwoestende brand in Arnhem Bekijk deze video »
Nieuws :
Dinsdag 20 juni 2023 om 17:37

Acht huishoudens in Arnhem zijn hun huis en bezittingen kwijtgeraakt na de verwoestende brand van afgelopen zondag. Een groep medebewoners heeft besloten om hen te ondersteunen en zamelt nu speelgoed, kleding en verzorgingsproducten in: "Het is hartverwarmend om te zien hoeveel mensen willen doneren en het is geweldig om één plek te hebben waar mensen kunnen aangeven dat ze willen helpen."

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's