Video: Roy Donders en Michelle onthullen schokkende plastische transformaties

Video: Roy Donders en Michelle onthullen schokkende plastische transformaties

Woensdag 21 juni 2023 om 17:52

Zien: wat vindt familie Roy Donders ervan dat hij ineens op vrouwen valt?

Roy Donders en zijn vriendin Michelle hebben een opvallende gemeenschappelijke passie. Beiden zijn dol op bezoekjes aan de plastisch chirurg. In de nieuwste aflevering van Roy Donders Altijd Wat Bijzonders delen Roy en Michelle openhartig hun ervaringen en ingrepen.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Roy Donders</em> en <em>Michelle</em> onthullen schokkende <em>plastische transformaties</em> Zien: wat vindt familie Roy Donders ervan dat hij ineens op vrouwen valt? Roy Donders en zijn vriendin Michelle hebben een opvallende gemeenschappelijke passie. Beiden zijn dol op bezoekjes aan de plastisch chirurg. In de nieuwste aflevering van Roy Donders Altijd Wat Bijzonders delen Roy en Michelle openhartig hun ervaringen en ingrepen. Tekst gaat verder onder de video. Bizarre ingrepenRoy en Michelle hebben elkaar helemaal gevonden in een gezamenlijke hobby: bezoekjes aan de plastisch chirurg. "Ja, wat fillertjes," zegt Michelle. "Ik heb mijn tanden laten doen, mijn borsten, billen en liposuctie." Ook Roy Donders is openhartig over zijn ingrepen: "Een voorhoofdslift, ooglidcorrecties, tanden, kin- en kaakliposuctie, en zelfs een baardtransplantatie." Bekijk de video van Roy Donders Altijd Wat Bijzonders hierboven. Roy Donders Altijd Wat Bijzonders is elke woensdag om 20:30 uur te zien op TLC. Bekijk ook Roy Donders: 'Deze heftige ingreep staat nu op het programma' (video) Bekijk deze video » Roy Donders laat ALLES zien in zijn realityserie, 'schokkende beelden' Bekijk deze video »
TV :

Bizarre ingrepen
Roy en Michelle hebben elkaar helemaal gevonden in een gezamenlijke hobby: bezoekjes aan de plastisch chirurg. "Ja, wat fillertjes," zegt Michelle. "Ik heb mijn tanden laten doen, mijn borsten, billen en liposuctie." Ook Roy Donders is openhartig over zijn ingrepen: "Een voorhoofdslift, ooglidcorrecties, tanden, kin- en kaakliposuctie, en zelfs een baardtransplantatie."

Bekijk de video van Roy Donders Altijd Wat Bijzonders hierboven. Roy Donders Altijd Wat Bijzonders is elke woensdag om 20:30 uur te zien op TLC.

Actuele video's

Meer actuele video's