Zien: wat vindt familie Roy Donders ervan dat hij ineens op vrouwen valt?

Zien: wat vindt familie Roy Donders ervan dat hij ineens op vrouwen valt?

Zien: wat vindt familie <em>Roy Donders</em> ervan dat hij ineens op vrouwen valt? Bekijk in de video hierboven: Roy Donders en vriendin ondergaan dezelfde cosmetische ingreep Roy Donders zorgde ruim een jaar geleden voor een schok onder zijn fans toen hij bekendmaakte dat hij een nieuwe liefde had gevonden in Michelle. Roy verscheen altijd met vriendjes aan zijn zijde en in zijn realityshow was hij vaak met (zijn inmiddels ex-geliefde) Marvin te zien. Iedereen ging ervan uit dat hij homoseksueel was, maar blijkbaar heeft Roy zijn horizon verbreed. Inmiddels hebben Roy en Michelle zelfs een dochter samen. Wat vonden zijn ouders en zus er eigenlijk van dat de stylist ineens met een vriendin thuiskwam? Je ziet het in de video van RTL Boulevard hieronder. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Roy Donders realityshow is begonnen: zo ging de eerste aflevering eraan toe Bekijk deze video » Oma Worsie (De Bevers) hard gevallen: 'Ik ging languit' Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: wat vindt familie Roy Donders ervan dat hij ineens op vrouwen valt?
Maandag 15 mei 2023 om 13:01

Bekijk in de video hierboven: Roy Donders en vriendin ondergaan dezelfde cosmetische ingreep

Roy Donders zorgde ruim een jaar geleden voor een schok onder zijn fans toen hij bekendmaakte dat hij een nieuwe liefde had gevonden in Michelle. Roy verscheen altijd met vriendjes aan zijn zijde en in zijn realityshow was hij vaak met (zijn inmiddels ex-geliefde) Marvin te zien. Iedereen ging ervan uit dat hij homoseksueel was, maar blijkbaar heeft Roy zijn horizon verbreed. Inmiddels hebben Roy en Michelle zelfs een dochter samen. Wat vonden zijn ouders en zus er eigenlijk van dat de stylist ineens met een vriendin thuiskwam? Je ziet het in de video van RTL Boulevard hieronder.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's