In de volgende Holland zingt Hazes: 'Alleen artiesten die het echt willen'

In de volgende Holland zingt Hazes: 'Alleen artiesten die het echt willen'

In de volgende <em>Holland zingt Hazes</em>: 'Alleen artiesten die het <em>echt</em> willen' Volgend jaar komt Holland zingt Hazes weer terug met een nieuwe concertreeks. Om de fans al een beetje warm te maken was er woensdag al een grote persdag. André Hazes, Jeroen van der Boom en Jamai zijn natuurlijk weer van de partij. Maar ook nieuwe aanwinsten Wolter Kroes en Douwe Bob zingen dit jaar mee. “Dit jaar kijken we echt naar artiesten die dit echt willen”, vertelt André. 8 en 9 maart is de aangegeven datum voor de concerten. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Holland zingt Hazes nu terug te kijken bij Videoland: bekijk eerste beelden Bekijk deze video » André Hazes na laatste Holland Zingt Hazes: 'Voor het eerst echt trots' (video) Bekijk deze video » André Hazes knuffelt er op los met Douwe Bob, 'ik zweet wel een beetje' Bekijk deze video »
TV :
In de volgende Holland zingt Hazes: 'Alleen artiesten die het echt willen'
Woensdag 21 juni 2023 om 20:47

Volgend jaar komt Holland zingt Hazes weer terug met een nieuwe concertreeks. Om de fans al een beetje warm te maken was er woensdag al een grote persdag. André Hazes, Jeroen van der Boom en Jamai zijn natuurlijk weer van de partij. Maar ook nieuwe aanwinsten Wolter Kroes en Douwe Bob zingen dit jaar mee. “Dit jaar kijken we echt naar artiesten die dit echt willen”, vertelt André. 8 en 9 maart is de aangegeven datum voor de concerten.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's