Caroline van der Plas had terugtrekking door LTO wel zien aankomen (video)

Caroline van der Plas had terugtrekking door LTO wel zien aankomen (video)

<em>Caroline van der Plas</em> had terugtrekking door <em>LTO</em> wel zien aankomen (video) Na het terugtrekken van landbouworganisatie LTO uit de onderhandelingen dinsdagavond over het landbouwakkoord, is het de vraag hoe het nu verder moet met de landbouw. Caroline van der Plas begrijpt wel dat de LTO uit het overleg is gestapt. Op Twitter vertelt zij aan BNR Nieuwsradio dat ze het zelfs wel had zien aankomen. In onderstaand fragment geeft zij haar visie op de kwestie aan BNR Nieuwsradio. Hierboven legt Caroline van der Plas in de talkshow Marcel&Gijs uit wat zij van de uitkoopregeling voor de boeren vindt. Reactie @lientje1967 op klappen #landbouwakkoord @BNR pic.twitter.com/udQeYPBzRB— Leendert Beekman (@LeendertBeekman) June 20, 2023 Bekijk ook Tjeerd de Groot in Op1 over landbouwcrisis: 'We kunnen niet blijven doormodderen' Bekijk deze video » Caroline van der Plas in WNL op Zondag: "Het onteigenen van boeren doen wij zeker niet" Bekijk deze video » Van Roosmalen in Marcel & Gijs vernietigend over Piet Adema: 'Kan nog geen strandparasol opzetten' Bekijk deze video »
Nieuws :
Woensdag 21 juni 2023 om 14:44

Na het terugtrekken van landbouworganisatie LTO uit de onderhandelingen dinsdagavond over het landbouwakkoord, is het de vraag hoe het nu verder moet met de landbouw. Caroline van der Plas begrijpt wel dat de LTO uit het overleg is gestapt. Op Twitter vertelt zij aan BNR Nieuwsradio dat ze het zelfs wel had zien aankomen.

In onderstaand fragment geeft zij haar visie op de kwestie aan BNR Nieuwsradio.

Hierboven legt Caroline van der Plas in de talkshow Marcel&Gijs uit wat zij van de uitkoopregeling voor de boeren vindt.

Actuele video's

Meer actuele video's