Bekijk de beelden: vrachtwagen crasht tegen bushokje in Breukelen, drie gewonden

Bekijk de beelden: vrachtwagen crasht tegen bushokje in Breukelen, drie gewonden

Donderdag 22 juni 2023 om 14:17

Bij het busstation van Breukelen heeft zich een grote ravage voltrokken toen een vrachtwagen tegen een bushokje op de Stationsweg aanreed. Drie personen liepen verwondingen op en zijn naar het ziekenhuis vervoerd.

Tekst gaat verder onder de video.

Bekijk de beelden: <em>vrachtwagen</em> crasht tegen bushokje in <em>Breukelen</em>, drie gewonden Bij het busstation van Breukelen heeft zich een grote ravage voltrokken toen een vrachtwagen tegen een bushokje op de Stationsweg aanreed. Drie personen liepen verwondingen op en zijn naar het ziekenhuis vervoerd. Tekst gaat verder onder de video. Chauffeur gearresteerdOp videobeelden is duidelijk te zien dat het bushokje en de abri volledig vernield zijn. Volgens RTV Utrecht zijn de gewonden geraakt door rondvliegende glasscherven van het vernielde bushokje. De politie verklaarde dat de chauffeur niet opzettelijk tegen het bushokje is gereden. Desondanks is de chauffeur gearresteerd en overgebracht naar het politiebureau. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Explosie bedrijfsbusje in Wateringen, zwaargewonde en grote ravage (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Zien: auto belandt op z'n kant in de voortuin (Hart van Nederland) Bekijk deze video »
Nieuws :

Chauffeur gearresteerd
Op videobeelden is duidelijk te zien dat het bushokje en de abri volledig vernield zijn. Volgens RTV Utrecht zijn de gewonden geraakt door rondvliegende glasscherven van het vernielde bushokje. De politie verklaarde dat de chauffeur niet opzettelijk tegen het bushokje is gereden. Desondanks is de chauffeur gearresteerd en overgebracht naar het politiebureau.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's