PAS OP: giftige valse weduwe in opmars in Nederland, 'Kan bijten' (video)

PAS OP: giftige valse weduwe in opmars in Nederland, 'Kan bijten' (video)

Vrijdag 23 juni 2023 om 10:21

De reuze kogelspin, ook wel bekend als de valse weduwe, is met een opmars bezig in Nederland: 'Van het dier zijn er het afgelopen jaar vier keer zoveel gesignaleerd'', vertelt Hart van Nederland-presentatrice Annemarie Brüning.

'Kan bijten'
Zijn de beesten net zo gevaarlijk als ze eruit zien? 'Experts waarschuwen dat als je zo'n spin in je huis tegenkomt, hem dan niet op te pakken met je blote handen. Dit exemplaar is namelijk giftiger dan de veelvoorkomende huisspin. Hij kan zelfs gaan bijten en dat kan zorgen voor hoofdpijn en koorts.' Oppassen dus.

Bekijk het fragment van Hart van Nederland hieronder

PAS OP: giftige <em>valse weduwe</em> in opmars in Nederland, 'Kan bijten' (video) De reuze kogelspin, ook wel bekend als de valse weduwe, is met een opmars bezig in Nederland: 'Van het dier zijn er het afgelopen jaar vier keer zoveel gesignaleerd'', vertelt Hart van Nederland-presentatrice Annemarie Brüning. 'Kan bijten'Zijn de beesten net zo gevaarlijk als ze eruit zien? 'Experts waarschuwen dat als je zo'n spin in je huis tegenkomt, hem dan niet op te pakken met je blote handen. Dit exemplaar is namelijk giftiger dan de veelvoorkomende huisspin. Hij kan zelfs gaan bijten en dat kan zorgen voor hoofdpijn en koorts.' Oppassen dus. Bekijk het fragment van Hart van Nederland hieronder Bekijk ook Marcel van Roosmalen KRAAKT catering NPO: 'Met geen vinger aangeraakt' (Marcel & Gijs) Bekijk deze video » HEFTIG: drie orka's vallen Nederlandse zeilers aan in Straat van Gibraltar (video) Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: leeftijd raden levert PIJNLIJKE tv op Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's