Zondag in finale Million Dollar Island: kandidaten in shock bij laatste Roulettespel

Zondag in finale Million Dollar Island: kandidaten in shock bij laatste Roulettespel

Zondag in finale <em>Million Dollar Island</em>: kandidaten in shock bij laatste Roulettespel Bekijk in de Million Dollar Island-video hierboven: zo werd de tactiek van Daria weggevaagd Zondag is het tijd voor de grote finale van Million Dollar Island. Het is de grote vraag wie van de kandidaten een grote geldprijs mee naar huis neemt, daarvoor moet nog een aantal deelnemers worden weggespeeld. En presentator Dennis van der Geest komt dan ook met een schokkende mededeling. Ze gaan het laatste roulettespel spelen, maar niet met vier deelnemers. Maar liefst dertien mensen zetten hun deelname op het spel en er zijn deze keer maar twee winnaars… Dit kan ook grote gevolgen hebben voor de macht van Ocean’s Eleven. Wie schoppen het tot de finale? Bekijk de beelden van de finale van Million Dollar Island hieronder. Het finale van Million Dollar Island is zondag 25 juni om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Million Dollar Island een uur na de uitzending terugkijken op Prime Video. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Million Dollar Island ? (@milliondollarislandsbs6) Spoiler Million Dollar Island: al deze kandidaten moeten het spel verlaten Bekijk deze video » Zondag in Million Dollar Island: Maud maakt slechte deal en heeft spijt Bekijk deze video » Spoiler Million Dollar Island: wie heeft het beste evenwichtsgevoel en mag blijven? Bekijk deze video »
TV :
Zondag in finale Million Dollar Island: kandidaten in shock bij laatste Roulettespel
Vrijdag 23 juni 2023 om 12:57

Bekijk in de Million Dollar Island-video hierboven: zo werd de tactiek van Daria weggevaagd

Zondag is het tijd voor de grote finale van Million Dollar Island. Het is de grote vraag wie van de kandidaten een grote geldprijs mee naar huis neemt, daarvoor moet nog een aantal deelnemers worden weggespeeld. En presentator Dennis van der Geest komt dan ook met een schokkende mededeling. Ze gaan het laatste roulettespel spelen, maar niet met vier deelnemers. Maar liefst dertien mensen zetten hun deelname op het spel en er zijn deze keer maar twee winnaars… Dit kan ook grote gevolgen hebben voor de macht van Ocean’s Eleven. Wie schoppen het tot de finale?

Bekijk de beelden van de finale van Million Dollar Island hieronder.

Het finale van Million Dollar Island is zondag 25 juni om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Million Dollar Island een uur na de uitzending terugkijken op Prime Video.

Actuele video's

Meer actuele video's