Zien: Een op de vijf Nederlanders twijfelde aan overheid tijdens coronapandemie

Zien: Een op de vijf Nederlanders twijfelde aan overheid tijdens coronapandemie

Zien: <em>Een op de vijf</em> Nederlanders twijfelde aan <em>overheid</em> tijdens <em>coronapandemie</em> Uit onderzoek van het Sociaal en Cultureel Planbureau (SCP) blijkt dat één op de vijf Nederlanders twijfelde aan de intentie en informatie van de overheid met betrekking tot de bestrijding van het coronavirus. Het SCP concludeert dat tijdens de coronapandemie het vertrouwen in de informatie van de overheid over het virus werd ondermijnd. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Jinek: 'Hierom moet je je opnieuw vaccineren tegen corona' Bekijk deze video » Op1: viroloog Anne Wensing kreeg heftige klachten door long covid Bekijk deze video »
Nieuws :
Vrijdag 23 juni 2023 om 14:36

Uit onderzoek van het Sociaal en Cultureel Planbureau (SCP) blijkt dat één op de vijf Nederlanders twijfelde aan de intentie en informatie van de overheid met betrekking tot de bestrijding van het coronavirus. Het SCP concludeert dat tijdens de coronapandemie het vertrouwen in de informatie van de overheid over het virus werd ondermijnd.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's