Jinek: 'Hierom moet je je opnieuw vaccineren tegen corona'

Jinek: 'Hierom moet je je opnieuw vaccineren tegen corona'

Dinsdag 25 oktober 2022 om 10:45

Iedereen kan zich wederom laten vaccineren tegen het coronavirus. Waarom is het zo belangrijk dat we dat blijven doen? 'Het vaccin beschermt je tegen ernstig ziek worden. Het beschermt daarmee tegen ziekenhuisopname, tegen ic-opname en tegen overlijden. Daarnaast is het zo dat je nu een ander vaccin krijgt, dat niet alleen beschermt tegen de oude variant van het coronavirus maar ook tegen de Omikron-variant', vertelt Robin Peters, internist in het Erasmus MC.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 24 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv.

<em>Jinek</em>: 'Hierom moet je je opnieuw vaccineren tegen corona' Iedereen kan zich wederom laten vaccineren tegen het coronavirus. Waarom is het zo belangrijk dat we dat blijven doen? 'Het vaccin beschermt je tegen ernstig ziek worden. Het beschermt daarmee tegen ziekenhuisopname, tegen ic-opname en tegen overlijden. Daarnaast is het zo dat je nu een ander vaccin krijgt, dat niet alleen beschermt tegen de oude variant van het coronavirus maar ook tegen de Omikron-variant', vertelt Robin Peters, internist in het Erasmus MC. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 24 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv.
TV :
Jinek: 'Hierom moet je je opnieuw vaccineren tegen corona'

Actuele video's

Meer actuele video's