Verbijstering op Radio 538: ondanks controverse wordt Marco Borsato weer gedraaid

Verbijstering op Radio 538: ondanks controverse wordt Marco Borsato weer gedraaid

Vrijdag 23 juni 2023 om 15:03

Vrijdagochtend klonk het nummer 'Hef Je Glas' uit de speakers tijdens de ochtendshow van Radio 538. Dit lied wordt gezongen door Rolf Sanchez, John Ewbank en Marco Borsato. Echter, er heerst verwarring in de studio en bij de luisteraars over de vraag of Marco Borsato niet geboycot zou moeten worden.

Tekst gaat verder onder de video.

Verbijstering op <em>Radio 538</em>: ondanks controverse wordt <em>Marco Borsato</em> weer gedraaid Vrijdagochtend klonk het nummer 'Hef Je Glas' uit de speakers tijdens de ochtendshow van Radio 538. Dit lied wordt gezongen door Rolf Sanchez, John Ewbank en Marco Borsato. Echter, er heerst verwarring in de studio en bij de luisteraars over de vraag of Marco Borsato niet geboycot zou moeten worden. Tekst gaat verder onder de video. Niet veroordeeldHoewel Marco Borsato wordt beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag, ontbreekt het nog aan een veroordeling en hard bewijs. Desalniettemin is Borsato volledig geboycot voor de rest van zijn leven. Maar zolang er geen veroordeling heeft plaatsgevonden, vinden de 538-dj's dat ze zijn muziek gewoon kunnen draaien: "Zo lang hij niet veroordeeld is, kan zijn muziek worden gedraaid!" Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Video: Marco Borsato geniet met dochter Jada van boottochtje in de zon Bekijk deze video » Zien: John van den Heuvel heeft geen spijt van primeur zaak Marco Borsato Bekijk deze video »
Muziek :

Niet veroordeeld
Hoewel Marco Borsato wordt beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag, ontbreekt het nog aan een veroordeling en hard bewijs. Desalniettemin is Borsato volledig geboycot voor de rest van zijn leven. Maar zolang er geen veroordeling heeft plaatsgevonden, vinden de 538-dj's dat ze zijn muziek gewoon kunnen draaien: "Zo lang hij niet veroordeeld is, kan zijn muziek worden gedraaid!"

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's