Chantal Janzen en Jan Smit over Festival der Liebe: 'We willen graag liefde geven'

Chantal Janzen en Jan Smit over Festival der Liebe: 'We willen graag liefde geven'

Vrijdag 23 juni 2023 om 15:47

Met haar veelzijdigheid in presentatie, productie, zang en zelfs een eigen glossy, gaat Chantal Janzen een stap verder. Volgend jaar zal ze samen met Jan Smit voor het eerst het 'Festival der Liebe' organiseren. Op 6 april 2024 zal Ahoy de locatie zijn waar dit festival zal plaatsvinden.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Chantal Janzen</em> en <em>Jan Smit</em> over <em>Festival der Liebe</em>: 'We willen graag liefde geven' Met haar veelzijdigheid in presentatie, productie, zang en zelfs een eigen glossy, gaat Chantal Janzen een stap verder. Volgend jaar zal ze samen met Jan Smit voor het eerst het 'Festival der Liebe' organiseren. Op 6 april 2024 zal Ahoy de locatie zijn waar dit festival zal plaatsvinden. Tekst gaat verder onder de video. Chantal en JanMet hun uitgebreide kennis van Duitsland zijn Janzen en Smit klaar om het publiek mee te nemen op een muzikale reis naar onze oosterburen. Tijdens deze bijzondere avond zullen ze een scala aan Duitse en Oostenrijkse hits en levensliederen ten gehore brengen, in diverse muziekgenres: "Een Festival der Liebe, dat is natuurlijk allesomvattend. We willen graag liefde geven, we willen gezelligheid 'gemütlichkeit' uitstralen." Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Video: Donnie en Chantal Janzen over Schultenbräu Bekijk deze video » Chantal Janzen over haar samengestelde gezin: 'Heb ze bewust op afstand gehouden' Bekijk deze video »
Amusement :

Chantal en Jan
Met hun uitgebreide kennis van Duitsland zijn Janzen en Smit klaar om het publiek mee te nemen op een muzikale reis naar onze oosterburen. Tijdens deze bijzondere avond zullen ze een scala aan Duitse en Oostenrijkse hits en levensliederen ten gehore brengen, in diverse muziekgenres: "Een Festival der Liebe, dat is natuurlijk allesomvattend. We willen graag liefde geven, we willen gezelligheid 'gemütlichkeit' uitstralen."

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's