Zien: Emma Heesters maakt indruk met cover Engelbewaarder (video)

Zien: Emma Heesters maakt indruk met cover Engelbewaarder (video)

Vrijdag 23 juni 2023 om 20:15

Zien: Emma Heesters maakt indruk met cover <em>Engelbewaarder</em> (video) Emma Heesters zong vrijdag op Radio538 een heel bijzondere versie van de zomerhit-in-wording Engelbewaarder van Marco Schuitmaker. HitHoewel al sinds het najaar van 2022 Engelbewaarder in menig kroeg te horen is, domineert het nummer van Marco Schuitemaker sinds dit voorjaar ook op televisie en radio. Emma Heesters zong op Radio 538 een speciale akoestische versie en dat maakte indruk. Bekijk de video van Radio538 hierboven. Marco Schuitmaker: Engelbewaarder (akoestische versie) bij Jinek Bekijk deze video » Chantal Janzen en Jan Smit over Festival der Liebe: 'We willen graag liefde geven' Bekijk deze video »
TV :

Emma Heesters zong vrijdag op Radio538 een heel bijzondere versie van de zomerhit-in-wording Engelbewaarder van Marco Schuitmaker.

Hit
Hoewel al sinds het najaar van 2022 Engelbewaarder in menig kroeg te horen is, domineert het nummer van Marco Schuitemaker sinds dit voorjaar ook op televisie en radio. Emma Heesters zong op Radio 538 een speciale akoestische versie en dat maakte indruk.

Bekijk de video van Radio538 hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's