Triest nieuws: man Luv'-zangeres Marga Scheide is overleden

Triest nieuws: man Luv'-zangeres Marga Scheide is overleden

Triest nieuws: man Luv'-zangeres <em>Marga Scheide</em> is overleden Begin deze maand liet Shownieuws al weten dat de man van de voormalig Luv'-zangeres Marga Scheide, Michiel Gunning, niet lang meer te leven had. En nu maakt het SBS6-programma het trieste nieuws bekend, dat hij is overleden. Hij werd 69 jaar oud. Bekijk het fragment hierboven. ZiekMichiel verloor donderdag na vier jaar zijn strijd tegen darm- en longkanker. Volgens de website van het weekblad Privé kreeg hij eind mei te horen dat de artsen niets meer voor hem konden doen. Bekijk het Shownieuws-fragment hierboven. Bekijk ook Klassiekers met Kleinsma: Gordon over eerste ‘niet zo glamorous’ ontmoeting met grote idool Bekijk deze video » Zien: Gerard Joling over verlies goede vriend Bekijk deze video »
TV :
Zondag 25 juni 2023 om 09:33

Begin deze maand liet Shownieuws al weten dat de man van de voormalig Luv'-zangeres Marga Scheide, Michiel Gunning, niet lang meer te leven had. En nu maakt het SBS6-programma het trieste nieuws bekend, dat hij is overleden. Hij werd 69 jaar oud. Bekijk het fragment hierboven.

Ziek
Michiel verloor donderdag na vier jaar zijn strijd tegen darm- en longkanker. Volgens de website van het weekblad Privé kreeg hij eind mei te horen dat de artsen niets meer voor hem konden doen.

Bekijk het Shownieuws-fragment hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's