Klassiekers met Kleinsma: Gordon over eerste ‘niet zo glamorous’ ontmoeting met grote idool

Klassiekers met Kleinsma: Gordon over eerste ‘niet zo glamorous’ ontmoeting met grote idool

<em>Klassiekers met Kleinsma</em>: Gordon over eerste ‘niet zo glamorous’ ontmoeting met grote idool Bekijk in de video hierboven: einde voor tv-carrière Gordon bij SBS6 (Shownieuws) Vrijdagavond is Gordon te gast in Klassiekers met Kleinsma. De zanger praat met Simone Kleinsma over zijn favoriete Nederlandse muziek, en onder anderen zijn grote idool Willeke Alberti komt voorbij in het gesprek. Gordon kan zich de eerste keer dat hij haar ontmoette nog goed herinneren. Hij was erg nerveus maar deze afspraak was ‘niet zo glamorous’ als dat hij van tevoren had verwacht… Bekijk het fragment van Klassiekers met Kleinsma hieronder. Klassiekers met Kleinsma is elke vrijdag rond 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Klassiekers met Kleinsma terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Omroep MAX (@omroepmax_) Zien: gaat Gavin aangifte doen tegen Gordon? Bekijk deze video » Dit is de winnaar van Wat een uitvinding!, welk product ligt straks in de winkel? Bekijk deze video » Zien: maakt Gordon een muzikale comeback? Bekijk deze video »
TV :
Klassiekers met Kleinsma: Gordon over eerste ‘niet zo glamorous’ ontmoeting met grote idool
Vrijdag 23 juni 2023 om 12:24

Bekijk in de video hierboven: einde voor tv-carrière Gordon bij SBS6 (Shownieuws)

Vrijdagavond is Gordon te gast in Klassiekers met Kleinsma. De zanger praat met Simone Kleinsma over zijn favoriete Nederlandse muziek, en onder anderen zijn grote idool Willeke Alberti komt voorbij in het gesprek. Gordon kan zich de eerste keer dat hij haar ontmoette nog goed herinneren. Hij was erg nerveus maar deze afspraak was ‘niet zo glamorous’ als dat hij van tevoren had verwacht…

Bekijk het fragment van Klassiekers met Kleinsma hieronder.

Klassiekers met Kleinsma is elke vrijdag rond 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Klassiekers met Kleinsma terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's