Defqon: Wolter Kroes wist niet wat hij meemaakte: "Mijn hersenen rammelden"

Defqon: Wolter Kroes wist niet wat hij meemaakte: "Mijn hersenen rammelden"

Maandag 26 juni 2023 om 14:29

Bekijk hierboven een Shownieuws-video met Wolter Kroes over een heftige tijd

De bezoekers van Defqon One keken dit weekend raar uit hun pupillen, want ineens stond Wolter Kroes daar te zingen. Wolter vond het waanzinnig: "Ik ging volledig uit mijn stekker. Ik wist niet wat ik meemaakte", zegt hij na zijn optreden op het parkeerterrein. Bekijk het fragment hieronder.

Lees verder onder de video.

<em>Defqon</em>: Wolter Kroes wist niet wat hij meemaakte: &quot;Mijn hersenen rammelden&quot; Bekijk hierboven een Shownieuws-video met Wolter Kroes over een heftige tijd De bezoekers van Defqon One keken dit weekend raar uit hun pupillen, want ineens stond Wolter Kroes daar te zingen. Wolter vond het waanzinnig: "Ik ging volledig uit mijn stekker. Ik wist niet wat ik meemaakte", zegt hij na zijn optreden op het parkeerterrein. Bekijk het fragment hieronder. Lees verder onder de video. "Mijn hersens lagen te rammelen"De zanger deelt zelf op Instagram ook beelden van het optreden en schrijft: "Lieve allemaal, dan denk je alles mee gemaak te hebben! Nou écht niet! Ineens kwam @defqon1 om de hoek zeilen! Wat een gigantisch evenement en wat snoeihard dat ik mee mocht doen! Mét een nummer speciaal geschreven voor het evenement. Ruim 70.000 rave fans gingen volledig uit hun bloedhete stekker. Én ik ook. Mijn hersens lagen te rammelen in mijn schedel. Ik heb zo genoten." Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Wolter Kroes (@wolter_kroes) Bekijk ook Boze boe-roepende Burna Boy-fans na afwezigheid bij eigen concert (video) Bekijk deze video » In de volgende Holland zingt Hazes: 'Alleen artiesten die het echt willen' Bekijk deze video »
Show :
Defqon: Wolter Kroes wist niet wat hij meemaakte: "Mijn hersenen rammelden"

"Mijn hersens lagen te rammelen"
De zanger deelt zelf op Instagram ook beelden van het optreden en schrijft: "Lieve allemaal, dan denk je alles mee gemaak te hebben! Nou écht niet! Ineens kwam @defqon1 om de hoek zeilen! Wat een gigantisch evenement en wat snoeihard dat ik mee mocht doen! Mét een nummer speciaal geschreven voor het evenement. Ruim 70.000 rave fans gingen volledig uit hun bloedhete stekker. Én ik ook. Mijn hersens lagen te rammelen in mijn schedel. Ik heb zo genoten."

Actuele video's

Meer actuele video's