ZIEN: Videoland-docu over vrouwengevangenis Zitten en zwijgen

ZIEN: Videoland-docu over vrouwengevangenis Zitten en zwijgen

Maandag 26 juni 2023 om 14:04

Lees ook onze recensie over de documentaire Zitten en zwijgen.

Bedreigingen, intimidatie en in veel gevallen ook seksueel misbruik. Het lijkt aan de orde van de dag in twee van de drie Nederlandse vrouwengevangenissen. Dit schrikbarende beeld komt naar voren in de tweedelige docuserie 'Zitten en zwijgen' van Jessica Villerirus (42), die vanaf maandag is te zien op Videoland. "Sommige vrouwen komen er soms slechter uit dan dat ze erin komen", wordt er over de vrouwengevangenissen gezegd.

Zitten en zwijgen is vanaf maandag 26 juni te zien op Videoland. Bekijk in de RTL Boulevard-video hieronder meer informatie over de docu.

ZIEN: Videoland-docu over vrouwengevangenis <em>Zitten en zwijgen</em> Lees ook onze recensie over de documentaire Zitten en zwijgen. Bedreigingen, intimidatie en in veel gevallen ook seksueel misbruik. Het lijkt aan de orde van de dag in twee van de drie Nederlandse vrouwengevangenissen. Dit schrikbarende beeld komt naar voren in de tweedelige docuserie 'Zitten en zwijgen' van Jessica Villerirus (42), die vanaf maandag is te zien op Videoland. "Sommige vrouwen komen er soms slechter uit dan dat ze erin komen", wordt er over de vrouwengevangenissen gezegd. Zitten en zwijgen is vanaf maandag 26 juni te zien op Videoland. Bekijk in de RTL Boulevard-video hieronder meer informatie over de docu. Bekijk ook Zien: John van den Heuvel apetrots op Italiaanse prijs voor journalistiek Bekijk deze video » Zien: Prinses Catherine en Roger Federer tennissen samen Bekijk deze video »
Serie :
ZIEN: Videoland-docu over vrouwengevangenis Zitten en zwijgen

Actuele video's

Meer actuele video's