Zien: John van den Heuvel apetrots op Italiaanse prijs voor journalistiek

Zien: John van den Heuvel apetrots op Italiaanse prijs voor journalistiek

Zien: <em>John van den Heuvel</em> apetrots op Italiaanse <em>prijs</em> voor journalistiek John van den Heuvel heeft geen spijt van primeur zaak Marco Borsato John van den Heuvel heeft afgelopen weekend in Italië een prijs gewonnen voor zijn werk als journalist. De misdaadjournalist heeft de 'Premio Ischia Internazionale' zaterdag zelf opgehaald in Ischia, vlakbij Napels. Bekijk de beelden van een trotse John in de Shownieuws-video hierboven. Bijzonder weekendJohn laat weten op Instagram: "Een bijzonder weekeinde op het mooie Italiaanse eiland Ischia, waar ik een Italiaanse ereprijs in ontvangst mocht nemen voor mijn werkzaamheden als misdaadjournalist." Bekijk de post hieronder: Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door John van den Heuvel (@johnvdheuvel62) Bekijk ook Zien: John van den Heuvel heeft geen spijt van primeur zaak Marco Borsato Bekijk deze video » Shownieuws: John van den Heuvel te gast in podcast Bram Moszkowicz (video) Bekijk deze video »
Show :
Maandag 26 juni 2023 om 13:07

John van den Heuvel heeft geen spijt van primeur zaak Marco Borsato

John van den Heuvel heeft afgelopen weekend in Italië een prijs gewonnen voor zijn werk als journalist. De misdaadjournalist heeft de 'Premio Ischia Internazionale' zaterdag zelf opgehaald in Ischia, vlakbij Napels. Bekijk de beelden van een trotse John in de Shownieuws-video hierboven.

Bijzonder weekend
John laat weten op Instagram: "Een bijzonder weekeinde op het mooie Italiaanse eiland Ischia, waar ik een Italiaanse ereprijs in ontvangst mocht nemen voor mijn werkzaamheden als misdaadjournalist." Bekijk de post hieronder:

Actuele video's

Meer actuele video's