George Michael zou 60 jaar zijn geworden: "Ik heb echt gehuild" (Shownieuws)

George Michael zou 60 jaar zijn geworden: "Ik heb echt gehuild" (Shownieuws)

<em>George Michael</em> zou 60 jaar zijn geworden: &quot;Ik heb echt gehuild&quot; (Shownieuws) George Michael werd op 25 december 2016 dood aangetroffen in bed door zijn partner, in zijn huis te Goring-on-Thames. George zou gisteren 60 jaar zijn geworden en zijn fans denken aan hem. Ook Shownieuws besteedt aandacht aan de zanger. KerstGerard Ekdom is ook fan: "Zijn liedjes knalden op de radio." Gerard was echt verdrietig na het nieuws dat George was overleden op eerste kerstdag. Uitgerekend hij die een grote hit had met 'Last Christmas'. Bekijk de Shownieuws-video over George Michael hierboven. Bekijk ook Khalid & Sophie: Gerard Ekdom over nieuwe biografie George Michael Bekijk deze video » Zien: Lewis Capaldi veroorzaakte 'recordaantal erecties' met sexy billboard in Toronto Bekijk deze video »
Show :
Maandag 26 juni 2023 om 09:47

George Michael werd op 25 december 2016 dood aangetroffen in bed door zijn partner, in zijn huis te Goring-on-Thames. George zou gisteren 60 jaar zijn geworden en zijn fans denken aan hem. Ook Shownieuws besteedt aandacht aan de zanger.

Kerst
Gerard Ekdom is ook fan: "Zijn liedjes knalden op de radio." Gerard was echt verdrietig na het nieuws dat George was overleden op eerste kerstdag. Uitgerekend hij die een grote hit had met 'Last Christmas'.

Bekijk de Shownieuws-video over George Michael hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's