Nieuwe seizoen B&B Vol Liefde begint op 7 juli met deze bijzondere aflevering

Nieuwe seizoen B&B Vol Liefde begint op 7 juli met deze bijzondere aflevering

Nieuwe seizoen <em>B&amp;B Vol Liefde</em> begint op 7 juli met deze bijzondere aflevering Bekijk ook: dit zijn de deelnemers van B&B Vol Liefde 2023 Het nieuwe seizoen van de RTL4-zomerhit B&B Vol Liefde trapt op vrijdag 7 juli af met een terugblikaflevering. Harmjan en Astrid, veelbesproken deelnemers van het vorige seizoen, vertellen wat we daar zoal van kunnen verwachten: 'Hoe gaat het nu met ons? Maar ook.. hoe gaat het nu met Hans en Petra? En Martijn en Fenna.' Bekijk de aankondiging van Harmjan en Astrid hieronder. Hierboven zie je hoe oud B&B Vol Liefde-deelneemster Denise de aanval op het datingprogramma opende. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl) Het nieuwe seizoen van B&B vol liefde is vanaf 10 juli elke maandag tot en met vrijdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Video: Danielle Oerlemans viert 50e verjaardag in Amsterdam Bekijk deze video » Nicolette Kluijver: 'Zo zit het nu tussen mij en mijn ex-man Joost' (Rooijakkers over de vloer) Bekijk deze video » B&B Vol Liefde 2023: Bram, Debbie, Joy, Leendert, Marian, Martijn, Petri & Walter zijn de deelnemers Bekijk deze video »
TV :
Maandag 26 juni 2023 om 11:00

Bekijk ook: dit zijn de deelnemers van B&B Vol Liefde 2023

Het nieuwe seizoen van de RTL4-zomerhit B&B Vol Liefde trapt op vrijdag 7 juli af met een terugblikaflevering. Harmjan en Astrid, veelbesproken deelnemers van het vorige seizoen, vertellen wat we daar zoal van kunnen verwachten: 'Hoe gaat het nu met ons? Maar ook.. hoe gaat het nu met Hans en Petra? En Martijn en Fenna.'

Bekijk de aankondiging van Harmjan en Astrid hieronder. Hierboven zie je hoe oud B&B Vol Liefde-deelneemster Denise de aanval op het datingprogramma opende.

Het nieuwe seizoen van B&B vol liefde is vanaf 10 juli elke maandag tot en met vrijdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's