Datum nieuw seizoen B&B vol liefde onthuld: volg datingavonturen vanaf 10 juli bij RTL 4

Datum nieuw seizoen B&B vol liefde onthuld: volg datingavonturen vanaf 10 juli bij RTL 4
Welke Bed & Breakfast-eigenaren vinden nieuwe liefde?

Kijktip :

Vrijdag is de datum bekendgemaakt waarop een nieuwe reeks van B&B vol liefde van start gaat. Vanaf maandag 10 juli kun je de popcorn weer klaarzetten om bij RTL 4 te genieten van de datingavonturen van verschillende Nederlandse Bed & Breakfast-eigenaren in het buitenland.

B&B vol liefde gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Nederlandse singles logeren bij B&B-eigenaren
In B&B vol liefde worden verschillende vrijgezelle B&B-eigenaren gevolgd, die op diverse plekken in Europa wonen. Ze zijn single en op zoek naar een nieuwe liefde, maar in het buitenland is deze zoektocht niet altijd even makkelijk. Daarom komen meerdere geïnteresseerde vrijgezellen uit Nederland op bezoek, om te ontdekken of er wellicht liefde zal opbloeien. Hier is tijd voor nodig dus ze blijven logeren. Soms met meerdere tegelijk wat heel gezellig kan zijn, maar ook kan zorgen voor spanningen.

Hebben eigenaren tijd voor romantiek?
In B&B vol liefde kun je natuurlijk het liefdesavontuur volgen, om te zien of Cupido raak schiet of compleet mis. Maar daarbij krijg je ook nog een blik achter de schermen van de B&B en hun soms bijzondere leefsituatie. Lukt het de eigenaren om tijd vrij te maken voor wat romantiek? Of krijgen hun datingpartners de opdracht om de bedden op te maken en de wc te boenen? In december kon je al kijken naar de aftrap waarin elf deelnemers zichzelf voorstelden, waaronder Joy die in Spanje woont, en Michiel die gaat daten met mannen én vrouwen.

Het nieuwe seizoen van B&B vol liefde is vanaf 10 juli elke maandag tot en met vrijdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's