BN'ers in de bloedhitte: Bauers genieten van zwembad, terwijl Meilandjes klussen in hittegolf

BN'ers in de bloedhitte: Bauers genieten van zwembad, terwijl Meilandjes klussen in hittegolf

Maandag 26 juni 2023 om 15:01

Het is je vast niet ontgaan dat het een bloedheet weekend is geweest, met temperaturen die opliepen tot ruim 32 graden. Afzien, ook voor bekend Nederland. De een werkt gewoon door, de ander neemt een verfrissende plons in zijn pas gebouwde zwembad.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>BN'ers</em> in de bloedhitte: <em>Bauers</em> genieten van zwembad, terwijl <em>Meilandjes</em> klussen in hittegolf Het is je vast niet ontgaan dat het een bloedheet weekend is geweest, met temperaturen die opliepen tot ruim 32 graden. Afzien, ook voor bekend Nederland. De een werkt gewoon door, de ander neemt een verfrissende plons in zijn pas gebouwde zwembad. Tekst gaat verder onder de video. BN'ers in de bloedhitteDe Bauers hebben dit weekend optimaal genoten van hun gloednieuwe zwembad. Op Instagram deelt Mariska een filmpje waarin te zien is hoe Frans al dansend een verfrissende duik neemt. De Meilandjes hebben iets minder genoten van de hitte; Martien en Erica hebben namelijk de hele dag geklust. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Bekijk nieuwe foto's van jarige prinses Alexia: gemaakt op Paleis Huis ten Bosch Bekijk deze video » ZIEN: Maan troost huilende fan op het Indian Summer Festival Bekijk deze video »
Entertainment :

BN'ers in de bloedhitte
De Bauers hebben dit weekend optimaal genoten van hun gloednieuwe zwembad. Op Instagram deelt Mariska een filmpje waarin te zien is hoe Frans al dansend een verfrissende duik neemt. De Meilandjes hebben iets minder genoten van de hitte; Martien en Erica hebben namelijk de hele dag geklust.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's