Lang Leve de Liefde: Ylva heeft haar lippen laten doen, valt dat in de smaak?

Lang Leve de Liefde: Ylva heeft haar lippen laten doen, valt dat in de smaak?

Dinsdag 27 juni 2023 om 10:05

Ylva is altijd veel bezig met haar uiterlijk, zo vertelt ze haar date Romano. Zo is ze bijvoorbeeld lekker druk met haar wimpertjes en heeft ze ook haar lippen laten doen. Valt dat een beetje in de smaak?

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder

Lang Leve de Liefde: <em>Ylva</em> heeft haar lippen laten doen, valt dat in de smaak? Ylva is altijd veel bezig met haar uiterlijk, zo vertelt ze haar date Romano. Zo is ze bijvoorbeeld lekker druk met haar wimpertjes en heeft ze ook haar lippen laten doen. Valt dat een beetje in de smaak? Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: 'Wil je mij naakt zien?' Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: Laurens heeft schoon genoeg van Yvonne en haar selfies Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: Caroline wil minstens 3 keer per week seks en laat Johan schrikken Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's