Chateau Meiland: boekingen Code Rosé lopen als een tierelier

Chateau Meiland: boekingen Code Rosé lopen als een tierelier

Het loopt werkelijk storm met de boekingen voor Code Rosé, ondanks dat je daar toch al snel zo'n 400 euro voor twee nachten voor kwijt bent. Fans van de Meilandjes maakt dat echter helemaal niks uit en betalen dat maar wat graag voor een kamer in het Noordwijkse pension. Martien kan werkelijk niet geloven dat het zo goed gaat: 'Dat kan ik niet aan hoor.'

Bekijk het fragment van Chateau Meiland hieronder, na 7min15 gaat het over de boekingen

Chateau Meiland: boekingen <em>Code Rosé</em> lopen als een tierelier Het loopt werkelijk storm met de boekingen voor Code Rosé, ondanks dat je daar toch al snel zo'n 400 euro voor twee nachten voor kwijt bent. Fans van de Meilandjes maakt dat echter helemaal niks uit en betalen dat maar wat graag voor een kamer in het Noordwijkse pension. Martien kan werkelijk niet geloven dat het zo goed gaat: 'Dat kan ik niet aan hoor.' Bekijk het fragment van Chateau Meiland hieronder, na 7min15 gaat het over de boekingen Chateau Meiland is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Meilandjes reageren op vermeend kort geding van Caroline: 'Dagje naar de rechtbank Bekijk deze video » Opstartproblemen in Chateau Meiland: "Iedereen krijgt verplicht een babybed" Bekijk deze video » 'Nicol Kremers, die haar kinderen niet mag zien, heeft selectief geheugen' (Shownieuws) Bekijk deze video »
TV :
Chateau Meiland: boekingen Code Rosé lopen als een tierelier

Chateau Meiland is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV