Hart van Nederland: ernstig ongeluk bij Coevorden, meerdere gewonden (video)

Hart van Nederland: ernstig ongeluk bij Coevorden, meerdere gewonden (video)

Maandag 19 juni 2023 om 20:35

<em>Hart van Nederland</em>: ernstig ongeluk bij Coevorden, meerdere gewonden (video) Op de N34 bij het Drentse Coevorden zijn maandagmiddag meerdere auto's op elkaar gebotst. Volgens een ooggetuige zijn enkele gewonden per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De weg is na het ongeval in beide richtingen afgesloten, meldt Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Schokkende beelden: Zwangere vrouw ontsnapt via dak aan verwoestende brand in Arnhem Bekijk deze video » Hart van Nederland: enorme brand in Duits pretpark Europa-Park (video) Bekijk deze video » Man (49) probeert hond te redden uit het water en verdrinkt in Den Bosch (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Op de N34 bij het Drentse Coevorden zijn maandagmiddag meerdere auto's op elkaar gebotst. Volgens een ooggetuige zijn enkele gewonden per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De weg is na het ongeval in beide richtingen afgesloten, meldt Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's