Vanavond dochter Lobke in Kinderen kopen een huis: "Ik heb gewoon een beetje ruimte nodig"

Vanavond dochter Lobke in Kinderen kopen een huis: "Ik heb gewoon een beetje ruimte nodig"

Vanavond dochter Lobke in <em>Kinderen kopen een huis</em>: &quot;Ik heb gewoon een beetje ruimte nodig&quot; Bekijk hierboven een fragment uit een gouwe ouwe aflevering van Kinderen kopen een huis van twee jaar geleden met vijf kinderen die samen een huis zochten De familie Klos; Yvonne en Erik en tienerdochter Lobke wonen in het bedrijfspand van hun vroegere cateringbedrijf. Het stel heeft inmiddels een andere loopbaan. Tijd om hun 'woning' te verruilen voor een huis. Lobke wil niet weg, zij heeft nu volop de ruimte. Ze wil ook niet weg uit haar dorp. Vanavond in een nieuwe aflevering van Kinderen kopen een huis zien we of het haar lukt om hét droomhuis voor de familie Klos te vinden. Bekijk een fragment uit Kinderen kopen een huis hieronder. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) Bekijk ook Aandoenlijk! Vanavond in Kinderen kopen een huis: dochter wil graag waterdichte ramen Bekijk deze video » Kinderen kopen een huis gemist? Dominic, Nora en Evy kiezen precies het juiste huis (video) Bekijk deze video » Deze kinderen bepalen een maand waar het geld heen gaat: 'Het gaat niet goed' (Teenage Boss) Bekijk deze video »
TV :
Woensdag 28 juni 2023 om 14:34

Bekijk hierboven een fragment uit een gouwe ouwe aflevering van Kinderen kopen een huis van twee jaar geleden met vijf kinderen die samen een huis zochten

De familie Klos; Yvonne en Erik en tienerdochter Lobke wonen in het bedrijfspand van hun vroegere cateringbedrijf. Het stel heeft inmiddels een andere loopbaan. Tijd om hun 'woning' te verruilen voor een huis. Lobke wil niet weg, zij heeft nu volop de ruimte. Ze wil ook niet weg uit haar dorp. Vanavond in een nieuwe aflevering van Kinderen kopen een huis zien we of het haar lukt om hét droomhuis voor de familie Klos te vinden.

Bekijk een fragment uit Kinderen kopen een huis hieronder.


Actuele video's

Meer actuele video's