Zien: Gordon gespot in Amsterdams uitgaansleven met Oekraïens model Evan Smelov

Zien: Gordon gespot in Amsterdams uitgaansleven met Oekraïens model Evan Smelov

Woensdag 28 juni 2023 om 15:52

Gordon heeft zich weer laten zien in het bruisende uitgaansleven van Amsterdam. Hij werd gespot in de bekende homo-uitgaansstraat, de Reguliersdwarsstraat, waar hij in goed gezelschap verkeerde. De beelden die op sociale media circuleren laten duidelijk zien dat de zanger geniet van zijn tijd in de hoofdstad.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Gordon</em> gespot in <em>Amsterdams uitgaansleven</em> met Oekraïens model <em>Evan Smelov</em> Gordon heeft zich weer laten zien in het bruisende uitgaansleven van Amsterdam. Hij werd gespot in de bekende homo-uitgaansstraat, de Reguliersdwarsstraat, waar hij in goed gezelschap verkeerde. De beelden die op sociale media circuleren laten duidelijk zien dat de zanger geniet van zijn tijd in de hoofdstad. Tekst gaat verder onder de video. Nieuwe vlam?De Oekraïense Evan Smelov, die model is en in Amsterdam woont, deelt kiekjes van zijn ontmoeting met Gordon in zijn Instagram Stories. Gordon liet voor het laatst iets van zich horen in april. Toen nam hij opnieuw het drastische besluit om zijn Instagram-account te verwijderen. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Makelaar van Gordon villa is ten einde raad: 'Geen gelukkige hand in huizen' (video) Bekijk deze video » Zien: gaat Gavin aangifte doen tegen Gordon? Bekijk deze video » Gordon zingt Moe Nie Weggaan Nie in Klassiekers met Kleinsma Bekijk deze video »
TV :

Nieuwe vlam?
De Oekraïense Evan Smelov, die model is en in Amsterdam woont, deelt kiekjes van zijn ontmoeting met Gordon in zijn Instagram Stories. Gordon liet voor het laatst iets van zich horen in april. Toen nam hij opnieuw het drastische besluit om zijn Instagram-account te verwijderen.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's