Zien: gaat Marcel van Roosmalen Op1 presenteren?

Zien: gaat Marcel van Roosmalen Op1 presenteren?

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Marcel & Gijs van woensdag 28 juni. Je kunt ook deze hele uitzending van Marcel & Gijs terugkijken via Gids.tv.

De talkshow Op1 is niet bepaald een kijkcijferkanon. Er speelt ook nog eens veel drama op de achtergrond bij het journalistieke programma. Marcel van Roosmalen zou ze wel eens een beetje flair kunnen geven, maar wil Marcel Op1 wel presenteren?

Marcel & Gijs is elke werkdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Marcel & Gijs terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl.

Zien: gaat <em>Marcel van Roosmalen</em> Op1 presenteren? Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Marcel & Gijs van woensdag 28 juni. Je kunt ook deze hele uitzending van Marcel & Gijs terugkijken via Gids.tv. De talkshow Op1 is niet bepaald een kijkcijferkanon. Er speelt ook nog eens veel drama op de achtergrond bij het journalistieke programma. Marcel van Roosmalen zou ze wel eens een beetje flair kunnen geven, maar wil Marcel Op1 wel presenteren? Marcel & Gijs is elke werkdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Marcel & Gijs terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl. Bekijk ook Hans de Booij: 'Mensen boden me zolders, chalets en huizen in Frankrijk en Noorwegen aan' (Marcel & Gijs) Bekijk deze video » Britt Dekker slaat doodsangsten uit: 'Ik zat uren vast in de Python' (video) Bekijk deze video » Vanavond Angela de Jong bij Marcel & Gijs op verzoek van Youp van 't Hek? Bekijk deze video » Ziet Angela de Jong Matthijs van Nieuwkerk terugkomen met talkshow? (Marcel & Gijs) Bekijk deze video » Stel: Angela de Jong komt Peter Gillis tegen, wat dan? (Marcel & Gijs) Bekijk deze video » Marcel & Gijs: wat was er niet goed aan de catering van dinsdag? Bekijk deze video »
TV :
Zien: gaat Marcel van Roosmalen Op1 presenteren?

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV